2020-05-10 Livet kommer och livet går..

Nu är det äntligen vår, snart mitten av maj.
Vilken vinter vi har haft, med nya live som har kommit och gamla liv som avslutats.
Valpar i februari. Det är alltid så roligt, men ganska jobbigt också. Så skönt att alla våra valpar har kommit till bra hem! Några har fått flytta hem till några av våra ”gamla” valpköpare, och det känns jätteroligt att få förtroendet att leverera en liten till. Som en extra bonus har vi fått träffa Ljungbookens Baron Stilton och Ljungbookens  Sixten, som blir mentorer till se små, Winston (Fritz) och Fiona.

Och mitt i all livsglädje så har två av våra älskade flockmedlemmar lämnat oss. Ljungbookens Abbe den 19 mars. Han skulle fylla 12 i september. Hans stora tunga kropp var trött, och det blev allt svårare för honom att bära upp den. Han var trött och vi kände att det var dags för honom att få vila. Och nu, 7 maj, fick vi säga adjö till vår fina Bea. Hon hade problem med sin hälsa, och det var tydligt att hon inte mådde bra. Det var ett svårt beslut, men vi vet att det var rätt.

Ja, livet kommer och livet går. Våra dagar fylls nu av livet med vår nya lilla stjärna, Ljungbookens Felicia. En liten glad och pigg tjej som har alla möjligheter framför sina tassar. Vad månde bliva..

 

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.