2019-09-01

Hemma igen efter en härlig fjälljakt. Hyfsat med fågel, fint väder och gott sällskap av god vänner. Hundarna skötte sig, inte minst Cizzi hade en brant inlärningskurva. Hon har inte varit med så mycket på fjället förr..

På vägen hem fick vi besöka Skönviks gård i Stugun och familjen Gardmo. Här bor tre av våra avkommor, och det var så roligt att få träffa alla! Akke, syster till Abbe och snart 11 år, en stabil och cool dam. Chanti, som kom in i flocken som vuxen har tagit rollen som gårdsvakt. Hon är så lik sin mamma, så det var nästan jobbigt.. Och så lilla Eija, som är sista tillskottet i Gardmos flock. Så fina, och vilket underbart liv dom har det! I flocken finns också Hera, ett korthår.

Ljungbookens Eija, Diana (Dixie) och Cizzi

2019-03-02
En härlig dag på fältet på Torebo Gård hos familjen Lilliehöök. Dixie visade sin mest olydiga sida, vem kunder tro att det var en elithund vi såg? Alla harar hittades och förföljdes.. Cizzi sprang litegrann, men hon är otränad och dräktig, så hon fick ta det lugnt.

2019-01-29
Cizzi är parad! Följ utvecklingen under ”Aktuella parningar”

2019-01-12

Så var jul och nyår över, en lugn tillställning här på Ljungbookens. I mellandagarna fick vi trevlig post i form av Beas Fullbrukschampionat!